Kuzey İtalya Turu Türk Havayolları İle Sömestre Özel 3 Gece 4 Gün 2027
- Vize gerekli: Schengen Vizesi*
- 3 gece / 4 gün
- Uçak
- Oda + kahvaltı
- Kesin hareketli
* Tur operatörü bilgisidir; vize gereksinimi vatandaşlığınıza ve pasaportunuza göre değişebilir.




ÖNE ÇIKANLAR
Tur Hakkında
Sömestre Kuzey İtalya Turu ile 3 gece 4 gün keşif. Milano – Floransa – Venedik – Milano rotası; konaklama, transfer, dahil hizmetler ve isteğe bağlı gezilerle ayrıntılı tur programı.
İstanbul Hareketli
SÖMESTRE KUZEY İTALYA TURU
Türk Hava Yolları ile
3 Gece 4 Gün
Milano – Floransa – Venedik – Milano
Sömestre Kuzey İtalya Turu Program Özeti
Sömestre Kuzey İtalya Turu, 2027 kış tatilinde Milano, Floransa ve Venedik’i 3 gece 4 günlük bir programda buluşturur. Her şehirde bir gece oda kahvaltı konaklama, THY uçuşları, panoramik şehir turları, transferler ve Türkçe rehberlik ile kuzey İtalya’nın farklı kent dokuları keşfedilir.
Milano’da Başlayan Yolculuk
Milano’ya varışta Castello Sforzesco, Galleria Vittorio Emanuele II ve Duomo çevresi panoramik olarak görülür. Como Gölü ve Milano Şaheserleri gezileri isteğe bağlı ekstra seçeneklerdir.
Floransa ve Venedik
İkinci gün Floransa’ya geçilir; yol üzerindeki Pisa turu ayrıca ücretlidir. Floransa şehir gezisini izleyen gün Venedik’e hareket edilir. Verona ziyareti ve gondol gezisi ekstra seçenekler arasındadır.
Milano’dan Dönüş
Son gün Venedik’ten Milano Havalimanı’na transfer yapılır. Yol üzerindeki McArthurGlen Designer Outlet gezisi isteğe bağlı ve ücretlidir. Dönüş uçuşuyla İstanbul’a varılarak program tamamlanır.
Gezi Kapsamı ve Ek Ücretler
Milano, Floransa ve Venedik panoramik şehir turları dahildir. Como Gölü, Milano Şaheserleri, Pisa, Verona, gondol ve outlet gezileri ekstra ücretlidir. Şehir vergileri, vaporetto ve yerel operasyonel giderleri kapsayan kişi başı 50 € zorunlu servis bedeli hareketten önce nakit tahsil edilir.
Otel şehir vergileri (City Tax) ve program kapsamında oluşabilecek yerel vergiler, Vaporetto ücreti, check point ücretleri, yerel rehberlik hizmetleri, Venedik şehir giriş vergisi, handling (operasyon) ücreti, otobüs giriş ücretleri ve diğer operasyonel hizmet giderlerini kapsayan kişi başı 50 Euro tutarındaki zorunlu servis bedeli, tur hareketinden önce rehber tarafından nakit olarak tahsil edilecektir.
Gezilecek Yerler
4 durak
- 1Milano
- 2Floransa
- 3Venedik
- 4Milano
Misafir Yorumları
Bu tur için henüz yorum yok.
Yalnızca turu tamamlayan müşterilerimiz yorum yazabilir.